Stop Spild Af Mad
facebook linkedin twitter instagram youtube blogger

Persondata- og cookiepolitik

1. Persondata- og Cookiepolitik

Denne Hjemmeside, www.stopspildafmad.org, (herefter ”Hjemmesiden”) anvender Cookies og andre datafiler, som er omfattet af Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugernes terminaludstyr (herefter samlet ”Cookies”). Vi anvender Cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores Hjemmeside. Vi respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, vi modtager.

Nedenfor kan du læse mere om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Vi gør opmærksom på, at andre, herunder sociale medier, kan tænkes at placere cookies eller anden dataindsamlingsteknologi på vores hjemmeside. Dette sker uden vores samtykke, så vær opmærksom herpå. Brug eventuelt en indstilling i din browser, som blokerer for tracking cookies, når du besøger vores hjemmeside.

2.1 Personoplysninger

2.1.1 Personoplysninger er informationer der på den ene eller anden måde kan henføre til dig, som f.eks. adresse, køn, navn mv. Formålet er at få information om dig som bruger samt at målrette hjemmesiden til dig.

2.1.2 Hvis du ønsker at blive aktivt medlem, herunder frivilligt medlem, støttemedlem eller samarbejdspartner, skal du sende os en e-mail med personlige oplysninger. Disse oplysninger indsamles og opbevares, og Vi passer selvfølgelig ordentligt på dine oplysninger. Adgang til oplysningerne er begrænset til betroede medarbejdere, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende, således at dine personoplysninger ikke hændeligt eller ulovligt slettes, forringes eller fortabes, ligesom de ikke kommer til uvedkommende tredjemands kendskab eller på anden måde misbruges eller bruges i uoverensstemmelse med lovgivningen.

2.1.3 Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

2.1.4 Du kan i henhold til persondataloven altid anmode om at få oplysning om og indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig samt gøre indsigelse mod en registrering.

2.1.5 Vi anvender herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

2.1.6 Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Eventuel videregivelse vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

2.1.7 Vi kan overdrage dine personoplysninger, hvis vi i henhold til den gældende lovgivning, er forpligtede til at overdrage eller dele dine personoplysninger med retshåndhævende myndigheder.

2.1.8 Den dataansvarlige for dine oplysninger er:

Stop Spild Af Mad
c/o Integra Advokater
Kongens Nytorv 28,2.
1050 København K
CVR nr.: 38 21 72 91

3. Cookiepolitik

3.1 Hvad er Cookies?

3.1.1 En Cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer eller mobil, når du besøger vores hjemmeside. På den måde kan vi huske dine handlinger og indstillinger, såsom login, sprog, skriftstørrelse og andre indstillinger for visning i en vis periode, så du ikke behøver at foretage indstillingerne, hver gang du besøger vores hjemmeside.

3.1.2 Det er udelukkende handlinger og indstillinger, som er gemt i en Cookie, hvorfor den ikke indeholder personlige oplysninger. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

3.2 Hvordan anvender vi Cookies?

3.2.1 Vi indsamler kun oplysninger om dig via vores hjemmeside og ved brug af Cookies fra Google Analytics.

3.2.2 Når du besøger og bruger vores hjemmeside giver du samtykke til vores Cookiepolitik samt, at vi kan indsamle oplysninger om dig.

3.2.3 Ved at bruge vores hjemmeside, sætter vi eller vores samarbejdspartner automatisk en række Cookies på den enhed du besøger vores hjemmeside med.

3.2.4 Google Analytics anvendes til at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden, herunder trafikdata og IP-adresse, som sendes og gemmes på Googles servere. Google sammenkører ikke din IP-adresse med andre oplysninger, som Google ligger inde med. Du kan læse mere om Google Analytics Cookies og Googles persondatapolitik her: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

3.2.4.1 Vi bruger oplysningerne for at forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside, til at føre webstatistik, samt øge værdien af vores annoncer ved at målrette dem mod dig på vores hjemmeside og andre steder på nettet.

3.2.4.2 På vores hjemmeside linker vi til sociale medier som Facebook, Youtube, Twitter og Instagram, hvor det er muligt for brugeren at følge Stop Spild Af Mad. Disse sociale medier kan lagre Cookies, hvorfor vi opfordrer dig til at læse de sociale mediers politikker for Cookies og persondata.

3.3 Fravalg af Cookies

3.3.1 Du kan altid afvise Cookies eller slette eksisterende Cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvordan du afviser kommer an på den browser du bruger. Se vejledning her: http://mineCookies.org/cookiehandtering/

Du skal være opmærksom på, at hvis du afviser Cookies, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.