Stop Spild Af Mad
facebook linkedin twitter instagram youtube blogger

Støt Stop Spild Af Mad, med dine kunder

– og gør kampen mod madspild til en del af serveringen.

Lad et støttebidrag til Stop Spild Af Mad blive en del af fakturaen – og støt Danmarks stærkeste aktør mod madspild sammen med dine kunder. Støttebidraget vil fungere som et ekstra gebyr, der sammen med jeres mad, giver kunderne ekstra god smag i munden.

I vælger selv hvor stort bidraget skal være. Fordelen ved denne støtteform er, at mange små bidrag fra hver af jeres kunder, tilsammen udgør et stort og betydningsfuldt bidrag til foreningen Stop Spild Af Mad’s arbejde for mindre madspild.

Det eneste I skal gøre, er at tilføje et ekstra “støttegebyr” hver gang I fakturer jeres kunder. Dette skal naturligvis ske i overensstemmelse med jeres kunder, som på forhånd skal informeres om det.

Det får du og dine kunder ud af at støtte Stop Spild Af Mad:

• Logo ”Vi støtter Stop Spild Af Mad” til brug på jeres og jeres kunders hjemmesider [ikke på de sociale medier]
• Din virksomhed vil optræde med navn og link på Stop Spild Af Mad’s hjemmeside www.stopspildafmad.org – under sektionen Erhvervspartnerskaber
• Diplom fra Stop Spild Af Mad til at hænge op i jeres kunders kantine/frokoststue o.lign., så medarbejderne kan se, at de er med til at gøre en forskel med deres frokostordning.
• God CSR samt en positiv og relevant markering af din virksomhed i kampen mod madspild

Kontakt Stop Spild Af Mad og høre mere om, hvordan du kan støtte foreningen sammen med dine kunder.
Mail: info@stopspildafmad.org

Du kan også støtte Stop Spild Af Mad ved at blive erhvervssponsor eller ved at indgå i et strategisk erhvervspartnerskab.