Stop Spild Af Mad
facebook linkedin twitter instagram youtube blogger

Bliv Erhvervspartner

Bliv Erhvervspartner med foreningen Stop Spild Af Mad

Send en mail på info@stopspildafmad.org hvis i ønsker at støtte op om Stop Spild Af Mad og foreningens arbejde i kampen mod madspild eller ring på +45 40 72 06 01 og bliv foreningens Erhvervspartner.

Gennem erhvervspartnerskaber er foreningen Stop Spild Af Mad med til at fremhæve aktører indenfor fødevareindustrien, detailhandlen og foodservice, der arbejder aktivt på at forebygge og reducere madspild.

Mindre madspild er et konkurrenceparameter hos virksomhederne – og flere forbrugere stiller krav til, at virksomhederne i fødevarebranchen gør en aktiv indsats for at forebygge og reducere madspild.

Hvis jeres virksomhed arbejder aktivt med forebyggelse og reduktion af madspild, kan I også få mulighed for at synliggøre jeres indsats gennem et erhvervspartnerskab med foreningen Stop Spild Af Mad og bl.a. blive eksponeret på foreningens sociale medier, som tilsammen når ud til over 85.000 danskere.

Vi tilbyder forskellige samarbejdsformer med forskellige fordele og forpligtelser:

Strategisk Erhvervspartnerskab, Erhvervssponsor og Madspildsfaktura

  • Som Strategisk Erhvervspartner mødes vi om en fælles dagsorden, for sammen at fremme arbejdet for mindre madspild i et fælles projekt eller initiativ.

Læs mere om de Strategiske Erhvervspartnerskaber her.

  • Som Erhvervssponsor kan du donere et fast årligt beløb til kampen mod madspild og blive enten bronze, sølv eller guldsponsor for Stop Spild Af Mad afhængigt af beløbets størrelse.

Læs mere om de forskellige Erhvervssponsorpakker her.

  • Madspildsfaktura, er fora. foodservicevirksomheder, restauranter og kantiner, som kan lade et lille bidrag til Stop Spild Af Mad blive en del af fakturaen til kunderne. På den måde bliver I sammen med jeres kunder en del af kampen mod madspild.

Læs mere om madspildsfaktura her.

Bliv Erhvervspartner med foreningen Stop Spild Af Mad

Mindre madspild er blevet et konkurrenceparameter – og flere forbrugere stiller krav til virksomhederne i fødevarebranchen om at gøre en aktiv indsats for at forebygge og reducere madspild. I foreningen Stop Spild Af Mad lanceres der et nyt landsdækkende tiltag i kampen mod madspild: Erhvervspartnerskaber. Erhvervspartnerskaber med foreningen Stop Spild Af Mad skal hjælpe med at synliggøre aktører indenfor fødevareindustrien, detailhandlen og foodservice, som arbejder aktivt på at forebygge og reducere madspild.

Hvis Jeres virksomhed arbejder aktivt med forebyggelse og reduktion af madspild, kan I få mulighed for at synliggøre Jeres indsats gennem Erhvervspartnerskab med foreningen Stop Spild Af Mad og blive bl.a. eksponeret på foreningen Stop Spild Af Mad’s samlede sociale medier, som tilsammen har en daglig rækkevidde til over 85.000 mennesker.

Hvis Jeres virksomhed er er interesseret i at blive en Erhvervspartner med foreningen Stop Spild Af Mad, skal I sende os en mail på info@stopspildafmad.org eller ringe på tlf. +45 40 72 06 01.


Forskningsprojekt om Erhvervspartnerskaber med foreningen Stop Spild Af Mad “STOP SPILD AF MAD – en mærkningsordning” er støttet af Tuborgfondet. Mere information er på vej.