Stop Spild Af Mad
facebook linkedin twitter instagram youtube blogger

Bliv Erhvervspartner

Bliv Erhvervspartner med foreningen Stop Spild Af Mad

Mindre madspild er blevet et konkurrenceparameter – og flere forbrugere stiller krav til virksomhederne i fødevarebranchen om at gøre en aktiv indsats for at forebygge og reducere madspild. I foreningen Stop Spild Af Mad lanceres der et nyt landsdækkende tiltag i kampen mod madspild: Erhvervspartnerskaber. Erhvervspartnerskaber med foreningen Stop Spild Af Mad skal hjælpe med at synliggøre aktører indenfor fødevareindustrien, detailhandlen og foodservice, som arbejder aktivt på at forebygge og reducere madspild.

Hvis Jeres virksomhed arbejder aktivt med forebyggelse og reduktion af madspild, kan I få mulighed for at synliggøre Jeres indsats gennem Erhvervspartnerskab med foreningen Stop Spild Af Mad og blive bl.a. eksponeret på foreningen Stop Spild Af Mad’s samlede sociale medier, som tilsammen har en daglig rækkevidde til over 85.000 mennesker.

Hvis Jeres virksomhed er er interesseret i at blive en Erhvervspartner med foreningen Stop Spild Af Mad, skal I sende os en mail på info@stopspildafmad.org eller ringe på tlf. +45 40 72 06 01.


Forskningsprojekt om Erhvervspartnerskaber med foreningen Stop Spild Af Mad “STOP SPILD AF MAD – en mærkningsordning” er støttet af Tuborgfondet. Mere information er på vej.